Geïnteresseerd?

Contact

Young Stars

De Young Stars is een groep voor kinderen van 6 en 7 jaar. Er is op deze groep ruimte voor 40 kinderen. Samen met 4 pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgevangen in de kantine van voetbalvereniging Roda. 

De groep biedt verschillende sport & spel activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau voor kinderen van 6-7 jaar. Elke week staat er een sport of spel centraal zodat de kinderen gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij wordt een variatie van allerlei activiteiten geboden zoals verschillende verenigingssporten (voetbal, hockey, tennis, atletiek) maar ook activiteiten zoals bootcamp, kingen, acro gymnastiek, levend stratego en buskruit. Bekijk de jaarplanning van de Young Stars hier

Beschikbare plekken Young Stars

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de traditioneel drukke dagen. Op dit moment hebben we op deze dagen geen beschikbare plekken voor de Young Stars.

Wilt u de wachttijd weten voor uw kinderen en/of wilt u dat wij u opnemen op de wachtlijst? Stuur een bericht naar paul@snoleusden.nl als het gaat om kinderen voor de Young Stars. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie.

Op de vrijdag hebben wij per direct plek! Moet uw kind op deze dag trainen; dan zorgen wij voor een lichte maaltijd en brengen uw kind(eren) naar de sport/dans/muziek en halen hem of haar ook weer op.

Ouders van kinderen die reeds bij SNO zitten hebben voorrang op nieuwe kinderen, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagen.