Geïnteresseerd?

Contact

Mini Stars

De groep Mini Stars is de groep voor de jongste kinderen van SNO, op deze groep zitten de kinderen van 4 en 5 jaar. Er is ruimte voor 30 kinderen met 3 pedagogisch medewerkers. Zij worden opgevangen in de sponsorruimte van voetbalvereniging Roda. 

Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Dit is voornamelijk om de kinderen kennis te laten maken met de verschillende sporten. Elke week zal dit een andere sport zijn. De activiteitenplanning kunt u hier vinden.

Op de Mini Stars is een duidelijke structuur en dagindeling te vinden. Dit om de kinderen van deze groep duidelijkheid en houvast te bieden zodat zij wanneer zij eenmaal gewend zijn weten wat er gaat gebeuren en wat zij kunnen verwachten. 

Beschikbare plekken Mini Stars

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de traditioneel drukke dagen. Op dit moment hebben we op deze dagen geen beschikbare plekken voor de Mini Stars.

Wilt u de wachttijd weten voor uw kinderen en/of wilt u dat wij u opnemen op de wachtlijst? Dan kunt u contact opnemen met Jill van Spengen via jill@snoleusden.nl als het gaat om kinderen voor de Mini Stars (4 en 5 jaar). Vervolgens bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie.

Op de vrijdag hebben wij per direct plek! Moet uw kind op deze dag trainen; dan zorgen wij voor een lichte maaltijd en brengen uw kind(eren) naar de sport/dans/muziek en halen hem of haar ook weer op.

Ouders van kinderen die reeds bij SNO zitten hebben voorrang op de wachtlijst, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagen.

Op onderstaande foto is het team van de Mini Stars te vinden: Boven: Julia, Jill, Maaike. Onder: Rik