Geïnteresseerd?

Contact

SNO Plus

De naam SNO plus geeft het aanvullende aanbod al aan. Bij SNO plus hanteren we dezelfde visie als de SNO ‘sport’ groepen. De visie blijft hetzelfde maar het aanbod van alleen sportactiviteiten wordt vervangen door sport, spel en expressie activiteiten. De kinderen van SNO plus worden opgevangen in de kantine van handbalvereniging LHV. 

Voor de kinderen die sport minder leuk vinden of het wel leuk vinden maar niet voor elke dag/week bieden wij deze extra mogelijkheid aan. SNO plus blijft de sportieve instelling wel belangrijk vinden en richt zich daarom één keer per maand op een sportieve activiteit. Daarnaast bieden we de rest van de maand expressie activiteiten aan die worden georganiseerd vanuit verschillende thema’s. Zoals koken, creatief, kunst en cultuur, dans en natuur. Bekijk hier de activiteiten planning van SNO plus

SNO plus is open op maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens vakanties en studiedagen is SNO plus gesloten en worden de kinderen van SNO plus verdeeld naar leeftijd bij de Mini Stars, Young Stars en All Stars. 

Beschikbare plekken SNO plus

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de traditioneel drukke dagen. Op dit moment hebben we op deze dagen geen beschikbare plekken voor de All Stars.

Wilt u de wachttijd weten voor uw kinderen en/of wilt u dat wij u opnemen op de wachtlijst? Stuur een bericht naar paul@snoleusden.nl als het gaat om kinderen voor de All Stars. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie.

Op de vrijdag hebben wij per direct plek! Moet uw kind op deze dag trainen; dan zorgen wij voor een lichte maaltijd en brengen uw kind(eren) naar de sport/dans/muziek en halen hem of haar ook weer op.

Ouders van kinderen die reeds bij SNO zitten hebben voorrang op nieuwe kinderen, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagen.

Op onderstaande foto is het team van SNO plus te zien. Links Ramona, rechts Manouk