Geïnteresseerd?

Contact

Vakanties en studiedagen

Vakanties

Uiteraard bieden wij ook opvang tijdens vakanties aan. Wij vinden het fijn om te weten welke kinderen er wel en niet in de vakantie komen. Dit om ervoor te zorgen dat wij niet teveel of te weinig personeelsleden inzetten. Maar ook zodat wij weten welke activiteiten we zouden kunnen doen en of wij eventueel een uitje kunnen plannen. U kunt kenbaar maken of uw kind wel of niet aanwezig is tijdens de vakantie door middel van het aanmeldformulier in de nieuwsbrief dat wij u ongeveer vier weken voor elke vakantie zullen versturen.

Tijdens de vakantie worden er andere activiteiten gedaan met de kinderen dan op een doordeweekse dag. Wij hebben dan meer tijd dus zullen er vaker op uitgaan met de kinderen. Ook is er ruimte om rustig te knutselen, iets lekkers te maken voor de lunch of even ontspannen een filmpje te kijken. Maar natuurlijk wordt er ook veel gesport!

Op vakantiedagen worden sommige groepen samengevoegd. Op maandag, dinsdag en donderdag zitten de Mini Stars, Young Stars en All Stars op hun eigen locatie. SNO+ en SNO voetbal worden verdeeld over de overige groepen o.b.v. leeftijd.

Op de woensdag en vrijdag worden alle kinderen opgevangen bij de Korfbalvereniging en LHV.

In de nieuwsbrief die wij u sturen zal ook vermeld staan op welke locatie u uw kind kunt brengen.

 

Studiedagen

Omdat wij kinderen hebben van veel verschillende scholen hebben met veel verschillende studiedagen is het voor ons niet mogelijk ouders een aanmeldformulier te sturen. Wij vragen ouders daarom zelf hun kind aan te melden voor een studiedag. U kunt uw kind aanmelden via jill@snoleusden.nl

Studiedagen zijn inbegrepen voor kinderen die een vakantiecontract hebben op de dag dat de studiedag valt. Kinderen zonder vakantiecontract zijn uiteraard ook welkom, hiervoor rekenen wij het knipkaart tarief. 

De studiedagen worden opgevangen op de locatie bij Roda