Geïnteresseerd?

Contact

All Stars

De All Stars is de groep voor de oudste kinderen van SNO hier zitten de kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen mogen bij de All Stars op de groep blijven zolang zij op de basisschool zitten. Op deze groep zitten 30 kinderen samen met 3 pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgevangen in de kantine van korfbalvereniging Antilopen. 

Bij de All Stars wordt er elke week een andere sport die beoefend. Omdat de kinderen al wat ouder zijn hoeven zij vaak geen kennis meer te maken met een bepaalde sport, maar kunnen zij na een korte uitleg vaak meteen aan de slag. Ook zullen hier vaker partijtjes tegen elkaar gespeeld worden. Bekijk de jaarplanning van de All Stars hier.

Beschikbare plekken All Stars

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de traditioneel drukke dagen. Op dit moment hebben we op deze dagen geen beschikbare plekken voor de All Stars.

Wilt u de wachttijd weten voor uw kinderen en/of wilt u dat wij u opnemen op de wachtlijst? Stuur een bericht naar paul@snoleusden.nl als het gaat om kinderen voor de All Stars. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie.

Op de vrijdag hebben wij per direct plek! Moet uw kind op deze dag trainen; dan zorgen wij voor een lichte maaltijd en brengen uw kind(eren) naar de sport/dans/muziek en halen hem of haar ook weer op.

Ouders van kinderen die reeds bij SNO zitten hebben voorrang op nieuwe kinderen, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagen.

Op onderstaande foto is het team van de All Stars te zien v.l.n.r Bas, Esther en Chris